Jordmor

Line Aaby Nystrand jobber som jordmor på Søsterhjemmet Medisinske Senter hver mandag, tirsdag, onsdag og annenhver torsdag. Hun har vært jordmor i 11 år og har tidligerejobbet på føde og barselavdeling i Skien og Oslo. Fortsatt er hun en dag i uken på føde og barselavdelingen ved Sykehuset i Telemark.

På Søsterhjemmet har hun svangerskapskonsultasjoner og etterkontroll etter fødsel. Det blir også arrangert 4 fødselsforberedende kurs årlig på kveldstid. Hun har også videreutdanning i amming, som også vil være et tema på fødselsforberedende kurs. Det blir også gitt ammeinformasjon underveis i svangerskapet.

Du er velkommen til jordmor på første svangerskapskonsultasjon så snart du har funnet ut at du er gravid. Den første konsultasjonen er en helsesamtale hvor man fyller ut helsekort for gravide. Det blir gitt mye informasjon i forhold til svangerskapsoppfølging. Du vil få informasjon om fødsel og smertelindring underveis i svangerskapet.

Husk å ta med morgenurin til alle konsultasjoner.

Ta gjerne med din partner til samtalene

Gratulerer med svangerskapet! Det er en spennende tid du går i møte. 

Jordmortilbudet ved Søsterhjemmet har opphørt. Ved behov for hjelp kan enten gynekolog Trine Fredriksen ved senteret kontaktes eller det kommunale tilbudet.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler