Tannlegevakten i Grenland.

Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling også under corona-pandemien. Vi ber likevel pasienter sterkt vurdere om det er behov for tannlegehjelp.

Er du smittet av corona eller sitter i karantene kan vi ikke hjelpe deg klinisk, men ber deg om å ta kontakt på telefonen slik at vi kan henvise deg videre eller løse problemet på annet vis.

Telefon: 909 13 377

Åpningstider: Lørdager, søndager og bevegelige helligdager fra kl 10 til kl 16. Normalt vil tannbehandlingen skje fra kl 14 til 16.

Tannlegevakten i Grenland drives i samarbeid med Vestfold og Telemark Fylkeskommune.

Det er tannklinikkene ved Søsterhjemmet tannlegesenter, tannlege Zeyad Abdul-Hamid og Løvetann tannklinikk som drifter vakten. Hvor vakten er får du svar på ved å ringe vaktnummeret.

Honorar:

Ved behandling på tannlegevakten tilkommer et tillegg i prisen på behandling på kr 980.- All behandling skjer mot kontant betaling eller på kort.
Enkelte pasienter mottar gratis vakttjenester dersom de har rettigheter i den offentlige tannhelsetjenesten. Dette er en følge av at tannlegevakten mottar driftstilskudd fra Vestfold og Telemark Fylkeskommune for behandling av disse pasientgruppene.

CORONA-smitte

Coronasmitte: Se info og råd på Folkehelseinstituttet og helsenorge.no. Informasjonstelefon 815 55 015.

Ikke belaste legevakttelefon.

Dersom du tror du er smittet må du ringe oss først, ikke møte direkte.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler